Daniel Sabol

Vítame nášho nového člena Daniela Sabola v Asociácii Profesionálnych Fotografov Slovenskej republiky (APFSR). Daniel je talentovaný fotograf so zameraním na svadobnú fotografiu, ktorá sa stala jeho vášňou a poslaním. Svoju cestu v oblasti fotografie začal skúmaním rôznych žánrov, no keďže odfotil svoju prvú svadbu, okamžite vedel, že práve toto je smer, ktorým sa chce uberať.

Vo svojej práci Daniel uprednostňuje prirodzenosť a autenticitu. Jeho svadobné fotografie sú preto plné emotívnych a autentických momentov, ktoré zachytávajú výnimočnosť každého svadobného dňa. S veľkou vášňou sa venuje reportážnemu štýlu, čo mu umožňuje zachytiť príbeh každej svadby s jedinečnou intenzitou a detailnosťou.

Daniel sa profesionálne venuje fotografii svadieb od roku 2018 a má za sebou už viac ako stovku svadobných párov, ktorým mal tú česť zachytiť tento dôležitý okamih ich života. Jeho práca je výsledkom neustáleho úsilia a vášne pre umenie fotografie.

Ak si chcete bližšie prezrieť Danielovu prácu, môžete ho sledovať na jeho sociálnych médiách alebo navštíviť jeho webovú stránku:

Instagram: https://www.instagram.com/sabol_daniel/

Facebook: https://www.facebook.com/dansphoto.sk

Webová stránka: https://www.dansphoto.sk

Prajeme Danielovi veľa úspechov v jeho kariére a tešíme sa na spoluprácu v rámci APFSR!

Previous
Previous

Filip Hrebenda v Dubaji

Next
Next

Emma Brilla