Emma Brilla

Vítame s radosťou našu novú členku Emmu Brilla, mladú a talentovanú fotografku, ktorá prináša do našej komunity svieži vietor a bohaté skúsenosti z oblasti fotografie a audiovizuálnej tvorby. Emma momentálne sídli na Slovensku, no jej vášeň a kreativita ju často zavádzajú na cesty po celom svete.

Po niekoľko rokov strávených v Prahe, kde absolvovala štúdium fotografie a audiovizuálnej tvorby na vysokej škole, sa Emma rozhodla venovať svojej vášni naplno. Jej portfólio sa skladá z nádherných portrétov, záberov ľudí, módy a životného štýlu, pričom sa špecializuje aj na umeleckú fotografiu s dôrazom na folklórnu tematiku.

Svojou vášňou a oddanosťou k folklóru a umeleckej fotografii vytvorila projekt s názvom "Folklór v súčasnej slovenskej fotografii", ktorý sa stal predmetom viacerých výstav nielen na Slovensku a v Česku, ale aj v Paríži. Dvoma fotografickými publikáciami zameranými na tento projekt, nazvanými FOLKLORE, Emma prináša pohľad na bohatú slovenskú kultúru a tradície prostredníctvom svojho objektívu.

Jej talent a práca si získala uznanie nielen doma, ale aj medzinárodne. Nedávno si odniesla ocenenie od FEP v kategórii Young Photographer Award, kde sa umiestnila na striebornej priečke, čo je jasným dôkazom jej výnimočného talentu a tvorivosti.

Ak chcete spoznať viac o Emminej práci a objaviť krásu jej fotografických diel, môžete ju sledovať na sociálnych médiách alebo navštíviť jej webovú stránku:

Instagram: https://www.instagram.com/emma_brilla/

Web: https://www.emmabrilla.sk

Previous
Previous

Daniel Sabol

Next
Next

Slavomír Vavrek