QEP / MQEP 2022, Vysoké Tatry

Štrbské Pleso, 20.6.2022

V dňoch 18. a 19. júna sa na Štrbskom Plese v hoteli PATRIA konalo udeľovanie prestížnych ocenení QEP – Qualified European Photographer a MQEP – Master Qualified European Photographer, ktorú organizovala APFSR pod záštitou FEP – Federácie európskych profesionálnych fotografov.

Počas posledného zasadnutia v novembri minulého roka sme zaviedli video diskusiu pre neúspešné panely, pretože sme cítili, že je to lepší spôsob, ako dať kandidátovi čo najviac spätnej väzby a konštruktívnych komentárov. Teraz v nich budeme pokračovať.

Asociácia profesionálnych fotografov SR hostila FEP na Slovensku už po druhýkrát, predchádzajúce hodnotenie sa konalo v novembri 2013 v Bratislave.

Výsledky z hodnotenia si môžete pozrieť na oficiálnej stránke FEPu:

QEP

MQEP

Dvaja naši členovia, Marek Čurilla a Ján Rabara, získali titul QEP so súbormi svadobných panelov, Dušan Holovej získal titul MQEP so svojim panelom komerčných fotografií.

Za spoluprácu pri organizovaní celej akcie by sme chceli veľmi pekne poďakovať Hotelu PATRIA na Štrbskom Plese, kde sa celá akcia konala a kde boli všetci hostia ubytovaní, reštauráciam Koliba Patria na Štrbskom Plese a SLOWENSKA v Starom Smokovci za úžasne jedlo, Veronike z Veža snov za dokonalé výhľady, firme FOMEI za osvetľovaciu techniku a tlač certifikátov, našim porotcom Martinovi Vrabkovi – MQEP, Ivanovi Čanigovi – MQEP, Martinovi Krystýnkovi – MQEP, pomocníkom Stanovi Mihálokovi, Gabovi Liptákovi, Romane Ugrayovej a všetkým, ktorí prišli a podporili našu akciu.

-MK-

Previous
Previous

Výsledky FEP Awards 2023